Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Nové projekty - Najlacnejšie Mezonety v Košiciach - Novostavba

Najlacnejšie Mezonety v Košiciach - Novostavba

najlacnejsie_mezonety_v_kosiciach_novostavba_7cxfm.jpg
najlacnejsie_mezonety_v_kosiciach_novostavba_mrypz.jpg najlacnejsie_mezonety_v_kosiciach_novostavba_mrypz.jpg najlacnejsie_mezonety_v_kosiciach_novostavba_58lrb.jpg najlacnejsie_mezonety_v_kosiciach_novostavba_58lrb.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
09.12.2012 171 460,00 €

Bytový dom sa nachádza v tichom prostredí centra mesta, mimo hlavných dopravných trás. Lokalita je charakteristická staršou bytovou zástavbou a hustou vegetáciou so staršími stromami. Vzhľadom na umiestnenie nových bytov v 5. a 6. nadzemnom podlaží majú nové byty pekné výhľady na centrum, okolitú zeleň i kolorit mesta vrátane zalesnených kopcov.

Bytový dom

Pôvodný bytový dom zo začiatku 60 rokov je postavený v sústave T-02 B s plochou strechou. Nachádza sa v Košiciach, na Haviarskej ulici. Dom je podpivničený, má 4 obytné nadzemné podlažia. Obvodové steny tvorí tehlové murivo. Dom tvoria tri samostatné vchody s vlastným schodiskom. Na každom poschodí sa nachádzajú tri bytové jednotky. Objekt je napojený na verejné rozvody plynu, kanalizácie, studenej vody, teplej úžitkovej vody, kúrenia, elektriky a telefónnych a slaboprúdových sietí. V súvislosti s nadstavbou sme obnovili pôvodný dom. Vytvorili sme nové prekryté závetria a zádveria pre každý vchod, obnovili sme spoločné priestory schodísk a zateplili pôvodný dom.

Parkovanie

Vytvorili sme nové parkovacie miesta pre celý bytový dom a každú jeho bytovú jednotku. Takto sme vyriešili statickú dopravu pre celý objekt s navýšením parkovacích miest pre nadstavbu.

Nadstavba

Nové byty sú umiestnené v novej dvojpodlažnej nadstavbe. Prístup k bytom je vytvorený pokračovaním jestvujúceho schodiska pre spojenie 4. a 5. nadzemného podlažia. Pre Vašu pohodlnosť sme doplnili vertikálnu dopravu novými, samostatnými, predsadenými výťahmi pre každý vchod. V nadstavbe je vytvorených 8 nových bytov, z čoho 2 budú jednopodlažné a 6 mezonetových - dvojpodlažných. Dvojpodlažná nadstavba je členitá, založená na hre predsadených a ustupujúcich hmôt s podporením tohto konceptu farebným a materiálovým riešením. Pri ustupujúcich hmotách sa vytvárajú zapustené a strešné terasy s celozasklennými stenami.
Zvislé nosné konštrukcie sú murované. Stropy a nosná konštrukcia strechy sú železobetónové. Strecha objektu je plochá, zateplená.

Vybavenie bytov

Vstupné dvere do bytov sú protipožiarne, bezpečnostné, viacbodové. Okná sú plastové, otváravosklopné s izolačným dvojsklom. Zasklenné steny sú z izolačného dvojskla osadeného v plastových profiloch s otvaravosklopnymi dverami. Podlahy v obytných miestnostiach sú ukončené samonivelizačným poterom. Vonkajšie terasy sú z mrazuvzdornej protišmykovej dlažby. Zábradlia terás sú vyhotovené z nerezu. Povrchy stien sú z minerálnych omietok. V kúpeľniach a WC

Vlastnosti
Lokalita: Košický kraj
Kontaktná osoba: bývate.sk, s.r.o.
Tel/Mobil: 0944536457

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.