Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - 2 izbový byt - na predaj 2-izbový byt na Baníckej ul. v Poprade

na predaj 2-izbový byt na Baníckej ul. v Poprade

na_predaj_2_izbovy_byt_na_banickej_ul_v_poprade_x5bjv.jpg
na_predaj_2_izbovy_byt_na_banickej_ul_v_poprade_6y6ps.jpg na_predaj_2_izbovy_byt_na_banickej_ul_v_poprade_6y6ps.jpg na_predaj_2_izbovy_byt_na_banickej_ul_v_poprade_medi3.jpg na_predaj_2_izbovy_byt_na_banickej_ul_v_poprade_medi3.jpg na_predaj_2_izbovy_byt_na_banickej_ul_v_poprade_5namx.jpg na_predaj_2_izbovy_byt_na_banickej_ul_v_poprade_5namx.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
14.05.2012 45 000,00 €

Ponúkame na predaj 2-izbový byt s balkónom na ul. Baníckej v Poprade. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 3-poschodovom tehlovom dome bez výťahu. V byte sú plastové okná, predná časť jadra je murovaná, zvyšok je v pôvodnom stave. Byt je orientovaný na smer sever – juh, s výhľadom na Vysoké Tatry.

Vlastnosti
Lokalita: Prešovský kraj
Kontaktná osoba: Skokan
Tel/Mobil: 0911140635

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.