Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Kancelárie - Prenájom kancelárske priestory Nám. A. Hlinku PB

Prenájom kancelárske priestory Nám. A. Hlinku PB

prenajom_kancelarske_priestory_nam_a_hlinku_pb_ogln1.jpg
prenajom_kancelarske_priestory_nam_a_hlinku_pb_2dypv.jpg prenajom_kancelarske_priestory_nam_a_hlinku_pb_2dypv.jpg prenajom_kancelarske_priestory_nam_a_hlinku_pb_9wrlw.jpg prenajom_kancelarske_priestory_nam_a_hlinku_pb_9wrlw.jpg prenajom_kancelarske_priestory_nam_a_hlinku_pb_mj09a.jpg prenajom_kancelarske_priestory_nam_a_hlinku_pb_mj09a.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
23.07.2018 7,00 €

Ponúkame na prenájom lukratívne priestory v administratívnej budove v Považskej Bystrici Nám. A. Hlinku. K dispozícii sú priestory s výmerou 7 m2 až 5 344,48 m2. Priestory sú vhodné pre verejný sektor a podnikateľov. Budova sa nachádza priamo v centre mesta, čo zabezpečuje vysokú frekventovanosť ľudí, v okolí je kompletná občianska vybavenosť, parkovanie priamo pri objekte. Cena 7€/m2. Viac informácií na tel. č. 0903 604 822, 0911 176 818 alebo na satos-ou@slovanet.sk.

Vlastnosti
Mesto/Dedina: Pov. Bystrica
Lokalita: Trenčiansky kraj
Kontaktná osoba: Ing. Peter Vrábel
Tel/Mobil: 0903604822

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.