Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Kancelárie - Výhodne prenajmeme kancelárske priestory - Považská Bystrica

Výhodne prenajmeme kancelárske priestory - Považská Bystrica

vyhodne_prenajmeme_kancelarske_priestory_povazska_bystrica_rdzlt.jpg
vyhodne_prenajmeme_kancelarske_priestory_povazska_bystrica_jmzsh.jpg vyhodne_prenajmeme_kancelarske_priestory_povazska_bystrica_jmzsh.jpg vyhodne_prenajmeme_kancelarske_priestory_povazska_bystrica_2p7wd.jpg vyhodne_prenajmeme_kancelarske_priestory_povazska_bystrica_2p7wd.jpg vyhodne_prenajmeme_kancelarske_priestory_povazska_bystrica_xoauy.jpg vyhodne_prenajmeme_kancelarske_priestory_povazska_bystrica_xoauy.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
Dohodou

Ponúkame na prenájom lukratívne priestory v administratívnej budove v Považskej Bystrici Nám. A. Hlinku. K dispozícii sú priestory s výmerou 7 m2 až 5 344,48 m2. Priestory sú vhodné pre verejný sektor a podnikateľov. Budova sa nachádza priamo v centre mesta, čo zabezpečuje vysokú frekventovanosť ľudí, v okolí je kompletná občianska vybavenosť, parkovanie priamo pri objekte. Cena dohodou. Viac informácií na tel. č. 0903 895 241, 0907 518 920 alebo na satos-ou@slovanet.sk.

Vlastnosti
Mesto/Dedina: Považská Bystrica
Lokalita: Trenčiansky kraj
Kontaktná osoba: Ing. Peter Vrábel
Tel/Mobil: 0903895241

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.