Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Sklady - Výhodne prenajmeme skladové priestory - Banská Bystrica

Výhodne prenajmeme skladové priestory - Banská Bystrica

vyhodne_prenajmeme_skladove_priestory_banska_bystrica_jj2am.jpg
vyhodne_prenajmeme_skladove_priestory_banska_bystrica_xokqe.jpg vyhodne_prenajmeme_skladove_priestory_banska_bystrica_xokqe.jpg vyhodne_prenajmeme_skladove_priestory_banska_bystrica_wfhti.jpg vyhodne_prenajmeme_skladove_priestory_banska_bystrica_wfhti.jpg vyhodne_prenajmeme_skladove_priestory_banska_bystrica_gk50v.jpg vyhodne_prenajmeme_skladove_priestory_banska_bystrica_gk50v.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
Dohodou

Prenajmeme skladové priestory v logistickom areáli v priemyselnej časti Banskej Bystrice. Výborná dostupnosť - areál je situovaný na Zvolenskej ceste – hlavný ťah Zvolen – BB. Ponúkame priestory s rôznymi výmerami od 880m2 až 5039 m2. Areál je prístupný nonstop, má dostatok manipulačného priestoru pred halou, možnosť parkovania v areáli, je chránený strážnou službou a je možnosť stravovať sa v priamo v areáli. K dispozícii sú tiež kancelárske priestory v neďalekej administratívnej budove. Priestory je možné upraviť. Cena dohodou. Viac informácii na tel. č. 0903 895 241 alebo prenajomreality@slovanet.sk.

Vlastnosti
Mesto/Dedina: Banská bystrica
Lokalita: Banskobystrický kraj
Kontaktná osoba: Ing. Peter Vrábel
Tel/Mobil: 0903895241

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.