Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Domy - LUXUSNÝ MOBILNÝ DOM S MOŽNOSŤOU VÝMENY ZA 3 IZBOVÝ BYT

LUXUSNÝ MOBILNÝ DOM S MOŽNOSŤOU VÝMENY ZA 3 IZBOVÝ BYT

luxusny_mobilny_dom_s_moznostou_vymeny_za_3_izbovy_byt_3ccjn.jpg
luxusny_mobilny_dom_s_moznostou_vymeny_za_3_izbovy_byt_onevr.jpg luxusny_mobilny_dom_s_moznostou_vymeny_za_3_izbovy_byt_onevr.jpg luxusny_mobilny_dom_s_moznostou_vymeny_za_3_izbovy_byt_5uvuu.jpg luxusny_mobilny_dom_s_moznostou_vymeny_za_3_izbovy_byt_5uvuu.jpg luxusny_mobilny_dom_s_moznostou_vymeny_za_3_izbovy_byt_6nqgk.jpg luxusny_mobilny_dom_s_moznostou_vymeny_za_3_izbovy_byt_6nqgk.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
26.02.2013 69 990,00 €

WWW.REALITY69.SK VÁM PONÚKAJÚ NA PREDAJ LUXUSNÝ, MODERNE ZARIADENÝ MOBILNÝ DOM KTORÝ SA NACHÁDZA V TICHEJ LOKALITE OBCE VZDIALENEJ 14 KM OD CENTRA MESTA. POZOSTÁVA Z OBÝVACEJ MIESTNOSTI PREPOJENEJ S KUCHYNSKOU A JEDÁLENSKOU ČASŤOU, Z DVOCH SAMOSTATNÝCH IZIEB, 2x KÚPELNE S WC A VSTUPNEJ CHODBY. MÁ PLASTOVÉ OKNÁ A DVERE, EXTRA IZOLÁCIU, ZOSILNENÚ STRECHU, FRANCÚZSKE DVOJITÉ OKNÁ, ELEKTRICKÉ ÚSTREDNÉ KÚRENIE, KVALITNÚ KUCHYNSKÚ LINKU, CHLADNIČKU S MRAZNIČKOU, UMÝVAČKU RIADU, MIKROVLNÚ RÚRU, VARNÚ DOSKU A SKLENENÝ DIGESTOR. V CENE JE ZAHRNUTÝ NÁBYTOK NA MIERU, ROZKLADACIA SEDACIA SÚPRAVA, JEDÁLENSKÝ STOL SO STOLIČKAMI, KRB S DIAĽKOVÝM OVLÁDANÍM, MANŽELSKÁ POSTEĽ, 2 x POSTEĽ, SKRINE. PRESKLENNÉ DVOJKRÍDLOVÉ DVERE Z OBÝVAČKY VEDÚ NA PRIESTRANNÚ TERASU. PRÍJEMNÚ ATMOSFÉRU BÝVANIA DOTVÁRA UDRŽIAVANÁ OKRASNÁ ZÁHRADA S ROZLOHOU 400 M2 NA KTOREJ SA NACHÁDZA ZÁHRADNÝ DOMČEK A ALTÁNOK. DOM JE MOŽNÉ VYMENIŤ AJ ZA 3 IZBOVÝ BYT V KOŠICIACH.

Vlastnosti
Mesto/Dedina: Košice
Kontaktná osoba: Gujdánová
Tel/Mobil: 0908262610

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.