Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Domy - RD Paňovce

RD Paňovce

rd_panovce_j2bc5.jpg
rd_panovce_oytxe.jpg rd_panovce_oytxe.jpg rd_panovce_40bz9.jpg rd_panovce_40bz9.jpg rd_panovce_h6dwj.jpg rd_panovce_h6dwj.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
25.02.2013 128 000,00 €

Ponúkame na predaj moderný rodinný dom typu BUNGALOV, v peknej a tichej lokalite v Paňovciach, 25km od Košíc. Obytná plocha domu je 256m2, úžitková plocha 406m2, záhrada 2326m2. Elektrina, plynové kúrenie, krb, vlastná studňa, žumpa. Dom je vhodný aj na dvojgeneračné bývanie, predná časť domu pozostáva z kuchyne spojenej s halou, s východom priamo na terasu -3izby, kúpeľňa, špajza, v zadnej časti so samostatným vchodom je kuchyňa, 2izby, kúpeľňa a špajza. Dom má plastové okná, dlažbu, plávajúce podlahy, veľká vstavaná skriňa na mieru a kuchyňa so zabudovanými značkovými spotrebičmi značky Whirlpool a umývačkou riadu sú súčasťou predaja. Dom je zateplený, strešná krytina Ranilla. Nízke mesačné náklady. Občianska vybavenosť: blízko škôlka, škola, obchod.

Vlastnosti
Lokalita: Košický kraj
Kontaktná osoba: Marek
Tel/Mobil: 0908176715

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.