Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Domy - Predám zrekonštruovaný RD 15km od Nitry

Predám zrekonštruovaný RD 15km od Nitry

predam_zrekonstruovany_rd_15km_od_nitry_gs4ep.jpg
predam_zrekonstruovany_rd_15km_od_nitry_bhnxf.jpg predam_zrekonstruovany_rd_15km_od_nitry_bhnxf.jpg predam_zrekonstruovany_rd_15km_od_nitry_naauw.jpg predam_zrekonstruovany_rd_15km_od_nitry_naauw.jpg predam_zrekonstruovany_rd_15km_od_nitry_q38mn.jpg predam_zrekonstruovany_rd_15km_od_nitry_q38mn.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
22.02.2013 87 000,00 €

Majiteľ ponúkam na predaj kompletne zrekonštruovaný RD v obci Báb.Len 10 min autom od Nitry alebo 45 minút od BA. Pozemok patriaci k domu je 7,5 á + je k dispozícii cca 16á záhrada za domom.
Dom je dlhý, veľmi pekne, vkusne a účelne zrekonštruovaný (2011-2012).
Dom je z pálenej tehly,má novú strechu plechová - sedlová, značka ROVA, nové je aj latovanie pod krytinou. Kúrenie je plynovým kotlom, radiátormi + krbom.
Ohrev vody plynom.
Dom má 4 izby, kuchyňu spojenú s jedálňou a obývačkou, kúpeľňu a WC. Podlahy sú vo väčšine domu z masívneho dreva, v kúpeľni a WC je dlažba. Okná sú kvalitné plastové, steny sadrokartónové, zateplené, aj stropy.
V rámci rekonštrukcie bola vymenené rozvody elektriny, zateplenie zvonku je polystyrénom, zvnútra minerálnou vlnou.Kuchynská linka vyrobená na mieru v DECODOME obsahuje vstavané spotrebiče..varnú dosku,elektrickú rúru, digestor a umývačku riadu.
Časť domu je podpivničená.Okrem obytnej časti domu, sú tu ešte 2 hospodárske miestnosti + garáž s jamou.Na dvore je parkovacie miesto pre 2 autá, brána je na diaľkové ovládanie.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda obecná, aj vlastná studňa, elektrina 220/380 V, plyn, odpadové vody sú odvádzané vlastnou čističkou.
Dohoda na cene, v prípade rýchleho jednania

Vlastnosti
Lokalita: Nitriansky kraj
Kontaktná osoba: Viskupova
Tel/Mobil: 0908124200

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.