Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Chaty a chalupy - Lukratívna chata pri Dunaji s plaveckým bazénom

Lukratívna chata pri Dunaji s plaveckým bazénom

lukrativna_chata_pri_dunaji_s_plaveckym_bazenom_u9shc.jpg
lukrativna_chata_pri_dunaji_s_plaveckym_bazenom_ndjzi.jpg lukrativna_chata_pri_dunaji_s_plaveckym_bazenom_ndjzi.jpg lukrativna_chata_pri_dunaji_s_plaveckym_bazenom_unknm.jpg lukrativna_chata_pri_dunaji_s_plaveckym_bazenom_unknm.jpg lukrativna_chata_pri_dunaji_s_plaveckym_bazenom_fbg0d.jpg lukrativna_chata_pri_dunaji_s_plaveckym_bazenom_fbg0d.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
21.02.2013 89 000,00 €

Predám podpivničenú lukratívnu chatu s vlastným plaveckým bazénom na pozemku s rozlohou cca 600 m2 a krásnou záhradou. Chata sa nachádza v obci Trstená na Ostrove v blízkosti vodného diela Gabčíkovo s množstvom príležitostí pre aktívny šport aj oddych. Chata je vybudovaná v originálnom štýle, má trstinovu strechu, ktorá je po úplnej rekonštrukcii. Je celá podpivničená, na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálňou v rotunde, veľká sklenená vnútorná terasa s výhľadom na záhradu, obývačka, hosťovská izba a kúpelňa. Na poschodie vedú drevené schody do veľkej spálne pre minimum 4 osoby. Kurenie je v celej chate prostredníctvom radiátorov,avšak k dispozícii je aj funkčný krb v obývačke pre príjemnú atmosferu. Voda je prostredníctvom vodneho čerpadla z podzemnej vody, ktorá je z hygienického hľadiska úplne bez závady.
V záhrade je murovaný gril, velká vonkajšia terasa so strechou. Neodkladnou súčasťou oddychu je veľký plavecký bazén veľkosti 2,75x9x2m.
Chatu predáva sám majiteľ , dohoda je možná pri vážnom záujme.

Vlastnosti
Lokalita: Trnavský kraj
Kontaktná osoba: Schenk Andor
Tel/Mobil: 0907166316

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.