Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Domy - NOVÝ NADŠTANDARTNÝ ROD. DOM, KOŠICE - JUH

NOVÝ NADŠTANDARTNÝ ROD. DOM, KOŠICE - JUH

novy_nadstandartny_rod_dom_kosice_juh_2ugyd.jpg
novy_nadstandartny_rod_dom_kosice_juh_darum.jpg novy_nadstandartny_rod_dom_kosice_juh_darum.jpg novy_nadstandartny_rod_dom_kosice_juh_w4kfn.jpg novy_nadstandartny_rod_dom_kosice_juh_w4kfn.jpg novy_nadstandartny_rod_dom_kosice_juh_ysma0.jpg novy_nadstandartny_rod_dom_kosice_juh_ysma0.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
20.02.2013 249 000,00 €

Ponúkame na predaj novostavbu nadštandardného ešte neobývaného rodinného domu v širšom centre mesta v Mestskej časti Košice - Juh. Rodinný dom má 5 izieb a 2 kúpeľňe. Zastavaná plocha domu je 120 m2, úžitková plocha 200 m2. Rodinný dom je postavený z tehál Porotherm a je zateplený minerálnou vlnou, strecha Bramac, plynový kotol JUNKERS (inteligentný systém). Vykurovanie rodinného domu je cez podlhové kúrenie, cez radiátory aj cez krb s prieduchmi do ostatných izieb domu. V rodinnom dome boli použité kvalitné materiály. Dom je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám veľmi radi poradíme.
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu.

Kontakt: 0918 309057, 0911 900062
ďalšie foto na: www.orionreal.sk
Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na: www.orionreal.sk

Vlastnosti
Lokalita: Košický kraj
Kontaktná osoba: Ing. Stanislav Vibranský
Tel/Mobil: 0918309057

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.