Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - 4 izbový byt - 4 izbový byt v obci Červenica s murovanou garazou

4 izbový byt v obci Červenica s murovanou garazou

4_izbovy_byt_v_obci_cervenica_s_murovanou_garazou_ais0i.jpg
4_izbovy_byt_v_obci_cervenica_s_murovanou_garazou_5nrbe.jpg 4_izbovy_byt_v_obci_cervenica_s_murovanou_garazou_5nrbe.jpg 4_izbovy_byt_v_obci_cervenica_s_murovanou_garazou_ckfwg.jpg 4_izbovy_byt_v_obci_cervenica_s_murovanou_garazou_ckfwg.jpg 4_izbovy_byt_v_obci_cervenica_s_murovanou_garazou_bpkfw.jpg 4_izbovy_byt_v_obci_cervenica_s_murovanou_garazou_bpkfw.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
15.01.2013 12 000,00 €

Predám 4 izbový byt s lodžiou v obci Červenica (30 km od Prešova) Byt sa nachádza na prvom poschodí v tehlovom dome o celkovej výmere 80 m2. Vykurovanie bytu je prostredníctvom tuhého paliva. Možnosť v byte dobudovania kozubu. Byt je v pôvodnom ale zachovalom stave s nízkym nájmom: 65 eur/mesačne. K bytu patrí pivnica a murovaná garáž. Je ihneď voľný k nasťahovaniu.

Vlastnosti
Lokalita: Prešovský kraj
Kontaktná osoba: Pavol
Tel/Mobil: 0917418489

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.