Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - 3 izbový byt - na predaj 3-izbový byt na ul. L.Svobodu v Poprade

na predaj 3-izbový byt na ul. L.Svobodu v Poprade

na_predaj_3_izbovy_byt_na_ul_lsvobodu_v_poprade_ejyqm.jpg
na_predaj_3_izbovy_byt_na_ul_lsvobodu_v_poprade_zs2xa.jpg na_predaj_3_izbovy_byt_na_ul_lsvobodu_v_poprade_zs2xa.jpg na_predaj_3_izbovy_byt_na_ul_lsvobodu_v_poprade_blifo.jpg na_predaj_3_izbovy_byt_na_ul_lsvobodu_v_poprade_blifo.jpg na_predaj_3_izbovy_byt_na_ul_lsvobodu_v_poprade_83x0u.jpg na_predaj_3_izbovy_byt_na_ul_lsvobodu_v_poprade_83x0u.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
18.10.2012 49 000,00 €

Ponúkame na predaj 3-izbový byt s balkónom na ul. L. Svobodu v Poprade s krásnym výhľadom na Vysoké Tatry. Byt má rozlohu 62 m2, nachádza sa na 11. poschodí v 13- posch. zateplenom panelovom dome. V byte sú plastové okná so sieťkami proti hmyzu a žalúziami, plávajúce podlahy, menená je kuchynská linka a kombinovaný sporák. Orientovaný je na smer juh- západ. Pomocou Skylinku je možné zadarmo sledovať 19 programov v televízii. V okolí sa nachádza všetká potrebná občianska vybavenosť, blízko do centra mesta.

Vlastnosti
Lokalita: Prešovský kraj
Kontaktná osoba: Skokan
Tel/Mobil: 0911140635

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.