Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Chaty a chalupy - predám novú chatu na Donovaloch

predám novú chatu na Donovaloch

predam_novu_chatu_na_donovaloch_sz2up.jpg
predam_novu_chatu_na_donovaloch_ev7sa.jpg predam_novu_chatu_na_donovaloch_ev7sa.jpg predam_novu_chatu_na_donovaloch_8ajzy.jpg predam_novu_chatu_na_donovaloch_8ajzy.jpg predam_novu_chatu_na_donovaloch_khyxc.jpg predam_novu_chatu_na_donovaloch_khyxc.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
22.07.2012 98 000,00 €

Jedná sa o dva domy spojené bočnou stenou, každý je samostatný, má zvlášť merače na odber energií, vody.... Ku každému prislúcha cca 150 m2 pozemku. Úžitková plocha domu je 64,64m2. Dom je skolaudovaný 12/2009, neobývaný, nezariadený, vybavený len kuchynskou linkou. Kúrenie je elektrické-konvektory s možnosťou alternatívneho kúrenia drevom v kachliach. Na prízemí je predsieň, schodisko, kúpelňa a WC, obývacia miestnosť spojená s kuchynským kútom, na zvýšenom podkroví je predsienka a dve spálne.Parkovanie pred domami. Domy stoja v tichej slepej uličke, zjazdnej aj cez zimu, komunikácia sa udržiava. Možnosti lyžovania na Záhradišti -vzdialené cca 5 minút chôdze, spať sa dá zlyžovať až ku domom. Lyžovanie na Novej Holi je vzdialené cca 15 min. chôdze. V tesnej blízkosti je lúka a les. Ide o veľmi pekné, tiché a romantické miesto.
Predaj sa realizuje jednotlivo. Pri záujme o oba objekty je možno dohodnúť zľavu.
Domy možno prepojiť prebúraním spoločnej steny, čím by vznikol jeden objekt.
Cena jedného domu je 98.000 Eur. Províziu si treba navýšiť.
Množstvo fotografií a opis domov nájdete na http://dvojdompredaj.freeiz.com/
Obhliadku možno dojednať na tel.č. 0917986136
Realitné kancelárie si ponuku môžu nabrať , avšak províziu si musia uplatniť u klienta.

Vlastnosti
Lokalita: Banskobystrický kraj
Kontaktná osoba: i
Tel/Mobil: 0917986136

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.